Wat doen we?

Accimex is gespecialiseerd in het importeren, exporteren en verdelen van autotoebehoren voor de BENELUX. De naam Accimex staat dan ook voor “ACCesoires-IMport-EXport”.

Onze eerste tak, het importen, heeft als doelstelling een zo ruim mogelijk assortiment aan te kunnen bieden aan concurrentiële prijzen. Zo vindt je bij ons internationaal bekende merken als HOLTS-SIMONIZ, AMBI-PUR, LOCTITE, PHILIPS, enz. Daartegenover importeren wij ook minder bekende top-producten, die specifiek bedoelt zijn voor de autoshops, en grossiers. Zoals CAR-LACK, LEAKLOCK, TIP-IT, enz.

Onze tweede tak, het verdelen van lokale productlijnen, is een aanvulling aan onze importlijnen. Zoals is elke sector, zijn er ook in de automotive zeer sterke lokale producten, die wij met veel trots verdelen. Zo hebben wij een bvb. plaathouders, veiligheidsuitrusting, aanhangwagentoebehoren, enz. van Belgisch ontwerp of makelei.

De derde tak, het ontwerpen, opbouwen en inrichten van shops, is datgene waarmee wij ons pogen te onderscheiden. Wij kunnen voor u als klant vanuit een nieuwe zaak, volledig van nul, de volledige opbouw van uw zaak helpen uitwerken, zowel op gebeid van winkelinrichting, rekkenmateriaal, producten, enz, als op gebied van trainingen, softwareopbouw, onderhoud van uw data, enz. Tevens kan er een volledige reorganisatie worden uitgewerkt vanuit een bestaande situatie, al dan niet in verschillende fasen. Wij helpen u daarbij graag met de herinrichting van de shop.

Ons streven naar perfectie, zowel voor u als klant of leverancier, maar ook voor onszelf als logistieke organisatie, stoelt op meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Van daaruit proberen wij u op een zo goed mogelijke manier te bedienen.